Υλικά
- 2 στήθη φιλέτο κοτόπουλου, ανοιγμένα (250 γρ το καθένα)
- 4 sticks Χωριό γραβιέρα Γλυκιά (50-60 γρ)
- 5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
- 1 κ.σ. Χωριό μαργαρίνη με ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε τα δύο φιλέτα και τα πασπαλίζουμε με το βασιλικό. Στρώνουμε στην άκρη του κάθε φιλέτου τη λιαστή ντομάτα και τα πιέζουμε με το χέρι ώστε να κολλήσουν τα υλικά στο φιλέτο.
- Προσθέτουμε τη γραβιέρα και ρολάρουμε σφιχτά το κάθε φιλέτο, ράβοντας τις άκρες του με οδοντογλυφίδες (κόβουμε τις άκρες από τις οδοντογλυφίδες εάν περισσεύουν).
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.
- Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε τα φιλέτα απ’όλες τις πλευρές.
- Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 25-30 λεπτά περίπου.
- Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες, κόβουμε λοξά τα φιλέτα και σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.
Δημοσίευση σχολίου
Το www.pieriasnea.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.